Gezellige en sfeervolle kerstmarkt bij de molen

Op zaterdag 12 en zondag 13 december organiseren wij weer een sfeervolle kerstmarkt. De molen wordt versierd met lichtslangen in de wieken. Binnen in de molen wordt een kerstdorp opgebouwd. Dit jaar staat het kerstdorp in een nieuwe opstelling, omdat de oude molenstenen die als tunnel voor de trein dienst deden weer zijn opgehaald door de molenmaker. Naast het kerstdorp is er in de molen een winkeltje met kerstartikelen.

Bij de molen staan diverse kramen van standhouders met cadeauartikelen, kerststukjes, houtzaagwerk, zeepjes, koffiepakketjes, tafelkleedjes, jam, kussens, sieraden en nog veel meer. Er zijn diverse zitjes bij warme kachels en u kunt genieten van een warme drank of een lekker hapje. En op de kerstmarkt ontbreken de kerstliedjes, kerstversiering en lampjes natuurlijk ook niet.

De kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 december van 11.00 - 17.00 uur. Toegang is gratis en de opbrengst van kerstwinkel en horeca is voor onderhoud aan de molen. Wij gaan sparen voor nieuwe zeilen ,zodat we de komende jaren weer vaak kunnen blijven draaien.