Kerstmarkt in het dorpshuis

Al 2 jaar organiseren we zelf geen kerstmarkt meer bij de molen. We hebben ontzettend genoten, probeerden er elk jaar een sfeervol winterwonderland van te maken, maar het werk werd te veel en de concurrentie te groot.

Wel was er de afgelopen jaren een gezellige kerstmarkt in het dorpshuis in Zeddam. Dit werd gecombineerd met het ontsteken van de Zeddamse kerstster. Natuurlijk compleet met oliebollen van molenmeel van de Torenmolen. Als de kerstmarkt dit jaar weer georganiseerd wordt staan wij er ook met onze leuke kerstdecoraties. We hopen u daar te ontmoeten. 

Kerst_2017  Kerst_2017

 

Informatie over de kerstmarkt dorpshuis 2019:

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van Zeddamse kerst-gezelligheid op het Gerrit Varwijkplein én in het Dorpshuis Zeddam! Kom gezellig shoppen, eten en drinken tijdens de Zeddamse Kerstmarkt.

🎄Kerstmarkt Zeddam🎄 
30+ standhouders!
Binnen & Buiten!
Verse oliebollen en ander lekkers! 
Super gezellig!
Optredens van de selectiegroepen van Dansschool DanCin

Organisatie kerstmarkt Zeddam door het Dorpshuis Zeddam.

🌠Ontsteken van de Kerstster Zeddam🌠
Tussen 17.00 & 17.30 uur is er een lampionnen optocht vanaf de kerstmarkt naar het traditionele Zeddamse ontsteken van de kerstster.

17.30-20.00 uur bij de museumboerderij in Zeddam.
Midwinterhoornblazers langs de route
Gratis oliebollen, gluhwein en chocolademelk!

Organisatie het ontsteken van de kerstster door Stichting het ontsteken van de kerstster Zeddam i.s.m. Oranjecomité Zeddam & Scouting St. Oswaldus.


Afbeeldingsresultaat voor kerstmarkt zeddam