Onze heerlijke oliebollen nu te bestellen

Vorig jaar ook zo genoten van onze oliebollen? Of tijdens de kerstmarkt en het ontsteken van de kerstster al mogen proeven? Zin in meer? Bestel dan nu uw oliebollen voor oud en nieuw. 

Op oudjaarsdag bakken wij weer heerlijke oliebollen. De oliebollen zijn vooraf te bestellen via deze website en op oudejaarsdag af te halen bij de molen.

De oliebollen worden gebakken bij de Volharding van een eigen recept oliebollenmix, gemaakt van meel gemalen op de Grafelijke korenmolen in Zeddam. We hebben naturel oliebollen en oliebollen met vruchten. De bollen met vruchten bevatten, naast stukjes appel, ook rozijnen en krenten. Naast de vruchtenbollen van tarwebloem hebben we ook weer speltoliebollen met vruchten. De oliebollen van tarwe kosten €0,60 per stuk en bij elke 10 krijgt u er 1 gratis. De speltoliebollen kosten €0,90 per stuk, met natuurlijk ook bij elke 10 eentje gratis. Met uw bestelling steunt u de beide Zeddamse korenmolens. 

Bestellen kan t/m maandag 30 december. Bestelde oliebollen kunnen op 31 december tussen 9.00 en 15.00 uur afgehaald worden bij onze molen aan de Vinkwijkseweg 13. 

- klik hier om te bestellen -

We zien u graag op oudjaarsdag.