Heerlijke oliebollen van en voor de molen

Op oudejaarsdag bakken wij weer heerlijke oliebollen. De oliebollen zijn vooraf te bestellen via deze website en op oudejaarsdag af te halen bij de molen.

De oliebollen worden gebakken bij de Volharding van een eigen recept oliebollenmix, gemaakt van meel gemalen op de Grafelijke korenmolen in Zeddam. We hebben naturel oliebollen en oliebollen met vruchten. De bollen met vruchten bevatten stukjes appel, rozijnen en krenten. Naast de vruchtenbollen van tarwebloem hebben we ook weer speltoliebollen met vruchten.  

De oliebollen van tarwe kosten €0,60 per stuk en bij elke 10 krijgt u er 1 gratis. De speltoliebollen kosten €0,90 per stuk, met natuurlijk ook bij elke 10 eentje gratis. Met uw bestelling steunt u de beide Zeddamse korenmolens. 

Bestellen kan t/m vrijdag 30 december. Bestelde oliebollen kunnen 31 december tussen 9.00 en 15.00 uur afgehaald worden bij onze molen aan de Vinkwijkseweg 13. 

We zien u graag op oudjaarsdag en zo niet, dan wensen we u bij deze een gezellige oudejaarsavond en een gelukkig nieuwjaar.