Nationale molendag 2021 online


Nog volop in de Corona crisis heeft de Hollansche Molen gekozen om dit jaar een online molendag te organiseren. Op 8 en 9 mei genieten we eens extra van de vele prachtige molens die ons landschap rijk is.

Ook wij houden ons aan de coronaregels bij De Volharding. Dat betekent dat u zoals altijd welkom bent als de molen draait voor een praatje en een korte rondleiding. Maar wel met maximaal 2 bezoekers tegelijk en natuurlijk op 1,5 meter afstand. 

We organiseren geen speciale activiteiten tijdens de nationale molendag. Maar wilt u toch extra genieten van molens, kijk dan eens op de website van de Hollandse Molen en van Nationale Molendag. Er zijn wandel en fietsroutes verzameld, u kunt binnenkijken, er is een quiz en een fotowedstrijd met een super gave molen prijs en natuurlijk veel foto’s en informatie. 

We hopen op goed weer. Ga naar buiten, ga fietsen, wandelen of maak een mooie rondrit. Geniet van de natuur, ons Hollandse landschap en natuurlijk de vele molens die Nederland rijk is. Maar doe het veilig, blijf gezond, hou vol! Tot een volgende keer! 

 
www.molens.nl